Pro zdraví - Přírodní Tuřanské zelí

Přírodní Tuřanské zelí

Vzhledem k tomu, že jsme se rozhodli vyrábět nový produkt, Tuřanské kysané zelí PŘÍRODNÍ, do kterého nepřidáváme žádné stabilizátory a jak známo zelí stejně jako Burčák ,stále pracuje´ museli jsme řešit i otázku balení tohoto výrobku.

Rozhodli jsme se tedy pro sáčky s jednocestným ventilem, který je naplněn kysaným zelím (složení: zelí, sůl, kmín, zelná šťáva), a jehož vrchní svár je nepropustně zataven. Zmíněný ventil funguje, jednoduše ale účinně, uvolňuje přebytečný plyn a tlak, který vzniká při stále probíhajícím procesu mléčného kvašení. Ale zároveň dovnitř sáčku nepropustí žádný vzduch, tudíž ani bakterie. A právě díky tomu, je zelí stále ve svém ,přirozeném´ prostředí, což se podepisuje na jeho výrazně lepší chuti (oproti zelí, které má ,,zastaven“ proces kvašení.)

 Nezapomínejme, že mléčné kvašení dodává zelí jeho charakteristickou kyselou chuť, a také na to že kysané zelí je přínosem i pro naše zdraví, je výborným zdrojem vitamínu C, v menší míře také vitamínu K a skupiny vitamínů B. Zelí také podporuje tvorbu krve a hormonů ale taky bojuje proti únavě a posiluje obranyschopnost.

Cena 36 Kč bez DPH

Maloobchodní cena balení 1 kg je za 48,30 Kč
Objednat lze telefonicky 545 229 816
Po - Čt  7:30 - 14:00
Pá          7:30 - 12:00

Přírodní tuřanská zelí

14. Únor 2020

Sdílejte s přáteli